BILA JE PLAVUŠA SA VIŠKOM KILOGRAMA, SAD JE NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI: Zbog Zvezda Granda pobjegla iz Leskovca, a onda je ušla u rijaliti i POBIJEDILA! Danas je nikada ne biste prepoznali

0
140

Katarina Živković je godinama na javnoj sceni, a mnogi se ne sećaju kako je izgledala na početku svoje karijere.

Sve je počelo 2007. godine, kada se pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, napustila rodni Leskovac i preselila se u srpsku prestonicu. Katarina je te sezone uspela da se plasira u top 10 najboljih pevača.

Loading..

2010. godine je donela odluku da se oproba i u rijalitiju, te je iz “Farme 3” izasla bogatija za 50.000 evra i od tada njena pevačka karijera krenula je uzlaznom putanjom. Godinama Katarina je “dorađivala” svoj izgled, te je svoje telo i lice dovela do savršenstva.

Od devojčurka plave kose, pevačica je stasala u pravu crnokosu lepoticu, a danas je na estradi jedna od najatraktivnijih dama. Kaća nikada nije krila da je ima nekoliko intervencija, jer kako je jednom otkrila, smatra da čovek treba da promeni sve ono što ga čini nezadovoljnim.

Ono što je sigurno Katarina pleni svojim osmehom, i pozitivnom energijom. Slava i popularnost je nisu promenili, te ako Katarinu sretnete na ulici ona ne glumi zvezdu već normalnu devojku koja je izašla da prošeta gradom.

(Alo.rs)