DJEČIJI PUDER JE NAJBOLJI LIJEK ZA OVE PROBLEME! Otkrivamo vam 5 odličnih načina kako da ga najbolje iskoristite

0
168

Dečji puder upija vlagu, pa ga se može iskoristiti na različite načine u našem domu.

1. Neutralizator neprijatnog mirisa iz cipela

Celodnevno nošenje istog para cipela često rezultira nepoželjnim mirisima kojih se lako možete rešiti pomoću dečjeg pudera. U svaku cipelu naspite puder i ostavite preko noći da deluje, ujutro pre obuvanja istresite ostatke praha i uverite se da je nestao neugodan miris.

Loading..

2. Borac protiv najezde mravi

Imate li problema s najezdom mrava u domu, lako ih možete oterati nasipanjem dečjeg pudera na ključna mjesta njihova okupljanja, jer mravi ne podnose miris i teksturu ovog praha. Ovo je odlično rešenje za ćebe na pikniku, pospite ih puderom i mravi vam se neće približavati.

3.Saveznik u borbi protiv znojenja

Brojne od nas tijekom spavanja muči prekomjerno znojenje zbog kojeg se budimo u mokrim plahtama. Dečji puder izvrstan je i u ovom slučaju jer savršeno upija vlagu, dovoljno je da površinu plahte pre spavanja naspete puderom.

4.Brzo rešenje za ekspresnu negu ljubimca

Ukoliko nemate vremena svom ljubimcu priuštiti kupku, a neugodan miris njegove dlake vam ‘grize’ nosnice poslužite se dečjim puderom. Na pamučnu krpu naspite puder u obilnom sloju i utrljajte ga u dlaku ljubimca, puder će osvežiti dlaku, a potpuno je siguran za kožu.

5. Učinkoviti sakupljač vlage

Koristite li prilikom čišćenja kućanstva gumene rukavice verojatno ste se nebrojeno puta našli u situaciji da ste ih požejeli baciti u smeće iz jednostavnog razloga što ih nakon jednog skidanja više niste mogli navući na ruku. Razlog ‘neposlušnosti’ obično je vlaga u rukavicama koju će najbolje upiti mala količina dečjeg pudera.

(Espreso.rs)