DOSLA SU NAM DVA MAJSTORA DA POPRAVE KOTAO ZA PELET.. (ISPOVIJESTI)

0
490

Prošle sedmice su nam došla dva majstora da poprave kotao na pelet. Muž i stariji sin su bili na poslu, a kćerka na fakultetu, tako da sam bila sama u stanu. Imam 46 godina i ni slutila nisam šta će se taj dan sve da mi se desi.

Kada su majstori došli bilo je sve normalno, “profesionalno” sa njihove strane, ali sako u početku. Otprilke su godina mog starijeg sina i tako sam se prema njima i ponašala, međutim vrlo brzo sve se iznenada promjenilo. Postali su bezobrazni, počeli da mi dobacuju kako sam “dobra koka”, kako imam dobre grudi i tako to.

Pošto mi je postalo neugodno izašla sam u drugu sobu, ali par minuta kasnije došli su i oni. Pitala sam ih trebali im nešto, a oni su tada kretko odgovorili TREBATE NAM VI…

Loading..

Tada sam vec shvatila da je stvar ozbiljna i da se decki ne zezaju,prisli su mi i poceli me hvatati za intimne dijelove te me jedan strasno poljubio.

Pocela sam se opirati i govoriti im da prestanu ali nisu zeljekli,nakon nekog vremena vec sam i ja pocela uzivati jer su bili bas obdareni i iskusni u poredjenju s mojim muzem jer nam odnos uvijek traje 3-4 minute.

Izvor: novi24h.info