Imali smo dobar S*KS – a onda je zaveo moju rođenu SESTRU…

0
287

Kada se zaljubiš, ne razmišljaš normalno i trezveno, to je valjda svima jasno. Imala sam samo 19 godina, a po dolasku na studije u Beograd, brzo sam se snašla i našla društvo, jer sam komunikativna i lepo izgledam.

Jedna prijateljica me je upoznala sa sjajnim momkom od 27 godina, počeli smo vezu. Za mene je on bio iskusan ljubavnik i otkrio mi je mnoge čari seksa koje do tada nisam znala, kao što su oralni i analni seks.

Loading..

Možda nekom zvuči smešno što ovo pišem u 21. veku, ali potičem iz stroge i patrijarhalne porodice.

Živela sam sama u iznajmljenom stanu u Beogradu, a posle dve godine kod mene je došla i moja rođena sestra, tek punoletna, da mi bude cimerka.

Moj dečko je često svraćao, naravno ostajao je i da prespava. Primećivala sam da između njih dvoje sevaju varnice, ali nisam htela ništa da kažem iz dva razloga: mnogo sam volela moju sestru i nisam htela da kvarim odnose. Osim toga, verovala sam da je sve to samo moja ljubomora.

Da, verovala sam im oboma, dok jedne večeri nisam ostala duže u gradu. Negde oko 2 ujutru, stigla sam kući, otključala vrata i odmah začula krike i uzdahe.

Provirila sam kroz otvorena vrata spavaće sobe moje sestre i ugledala prizor koji me je uništio. Moj dečko i ona su vodili ljubav, otpozadi.

NE PROPUSTITE:  JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA NAKON VIJESTI O RAZVODU: DONIJELA VAŽNU ODLUKU!