MUŠKARAC U SRBIJI SJEKAO HRAST PA SKORO PAO U NESVIJEST KAD JE VIDIO ŠTA JE UNUTRA: ‘Pa to blago se procjenjuje na 300.000 eura!’ (VIDEO)

0
661

Za uspjeh u životu nekad je potrebno samo sreće ili, kao što nam svjedoči slučaj iz Srbije – tek običan udar groma.

Regionalni mediji tako donose priču iz Aranđelovca u centralnoj Srbiji gdje je u hrast obitelji Mitrović, star više od stotinu godina, tijekom grmljavinskog nevremena udario grom.

I ne bi tu bilo ništa neobično, no ono što se kasnije dogodilo doista spada u kategoriju “vjerovali ili ne”. Vlasnik imanja Marko Mitrović krenuo je nakon nekog vremena rasčišćavati teren uništenog hrasta motornom pilom. Zasjekavši u deblo prenerazio se. Unutra je, naime, bio ćup pun zlatnika!

Loading..

– Vidjeli smo da je grom uništio hrast , ali do jutros nisam pomicao drvo. Izašao sam sa motornom pilom, i krenuo sjeći grane, a zatim sam u samom korijenu drveta vidio nešto čudno. Razgrnuo sam zemlju i vidio sam ćup koji je pun zlatnika – ispričao je Marko Mitrović za portal Aranđelovacinfo, a prenosi Alo.

Brojanjem su ustanovili da u ćupu ima više od dvije tisuće zlatnika čija se vrijednost procjenjuje na nevjerojatnih 300 tisuća eura. Kako su tamo dospjeli zasad nikom nije jasno.

Izvor: Espreso.rs