Nema potrebe za žurbom! Imamo dovoljno vremena za sve i konkretnije upoznavanje

0
169

Jazzy, easy… feeling good, je bilo sve o čemu sam mogla i htela da razmišljam tog dana. Posle silovitog, razuzdanog početka Srđan me je odneo u sobu i skoro posramio lakoćom i sofistiranošću onoga što je isplanirao dalje. – Nema potrebe za žurbom! Imamo dovoljno vremena za sve i konkretnije upoznavanje – rekao je to, nežno me spustivši da sednem na ivicu kreveta.

– Sam Bog zna koliko dugo maštam o ovom trenutku i koliko mi je hrabrosti trebalo da ti pokažem da si ti za mene mnogo više od prijatelja. Sinoć sam pokušao da ti to i kažem, ali nekako se čini da nikada nije dobar trenutak a tuga i strah koji sam video u tvojim očima su me porazili. Pomislio sam da nikada više neću ni imati priliku da ti kažem koliko sam samo noći proveo razmišljajući o tebi – brinući, gde si, s kim si i da li si se već udala?

Loading..

Mnogo puta sam se budio sa erekcijom koja je bolelela, sanjareći o tebi baš takvoj i sa tim prelepim usnama svuda po meni! – rekavši to tiše, Srki me je poljubio i njegov poljubac je topio više od reči na kojima sam mu bila zahvalna. – A sad ovo i ti takva, živa i preda mnom – prelepa – je bolje od svega što sam mogao da smislim.–

Klekao je ispred mene, blago mi raširio noge da se ugnjezdi bliže i uhvatio me rukama za lice, skenirajući kako njegove reči utiču na mene i tražeći potvrdu, nagoveštaj prihvatanja. Bilo mi je teško da izbegnem pogled koji me je skenirao i koji mi je terao suze na oči, pa sam počela da grizem usne i meškoljim se. Nasmešivši se, Srki mi je rekao: – Dozvoli, molim te, da ubuduće to bude moj posao. Grickanje tvoje usne i ljubljenje iste mi pričinjava zadovoljstvo?!

NE PROPUSTITE:  Pogledajte kako se vozač Porschea spasio brzom reakcijom

– Zaključio je odgovor, dozvolivši mi samo jednom da udahnem dok mi je jezikom prelazio preko gornje pa donje usne a onda i zuba a potom i gurnuvši ga da ga osetim do krajnika. Ne znam koliko vremena smo se tako samo ljubili – dok mi je on prstima prolazio po kosi, a moje ruke bile blago opuštene preko njegovih ramena.

Kada je počeo da me ljubi dalje i prstima ocrtavajući svaku konturu moga lica – nisam mogla da obuzdam svoju radoznalost, pa sam i sama počela da mu prstima prolazim kroz gustu kosu i ostavljam tragove noktiju tek malo dužinom vrata do ramena. Kao da sam zapalila vatru tim dodirom, tek Srle je brže-bolje oslobodio sebe majice i prikazao mi se go do pojasa.