ODRASTALA JE U DOMU I HRANITELJSKOJ PORODICI: SORAJA PRVI PUT POKAZALA SVOJU PORODICU, O OVOJ FOTOGRAFIJI SVI PRIČAJU! FOTO

0
66

Upravo zbog toga, ona je danas mnoge iznenadila mnoge kada je na svom Insta storiju objavila porodičnu sliku.

Soraja Vučelić
SORAJA VUČELIĆ • SORAJAVUCELIC / INSTAGRAM

– Bake i rođaci – kratko je poručila Vučelićeva, koja na fotografiji izgleda spokojno i ponosno.

Loading..

Podsetimo, Soraja je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos.

Soraja Vučelić sa porodicom
SORAJA VUČELIĆ SA PORODICOM • INSTAGRAM

Starleta se rodila u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Sorajin otac nije mnogo mario za ćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini.

Soraja Vučelić
SORAJA VUČELIĆ • INSTAGRAM

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu “Mladost” u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

(Izvor:pulsonline.rs)

NE PROPUSTITE:  KRPICA KOJA “KRIJE” MEĐUNOŽJE, SVE JE MANJA: Maya Berović malo toga prepušta mašti