OPŠTA BJEŽANIJA: Policijska potjera za migrantima u Bijeljini, radi se o osobama iz…

0
101

Pronađeni ilegalni migranti nisu posjedovali potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil.

Na području Policijske uprave Bijeljina u jutarnjim satima pronađena su 22 migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Loading..

Oko 5.25 sati, u ulici Neznanih junaka u Bijeljini, policajci su kontrolisali četiri osobe, a provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Bangladeša.

U 7.30 sati na području Grada Bijeljina pronađena je grupa od 18 osoba, za koja je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Pakistana.

Pronađeni ilegalni migranti nisu posjedovali potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil.

Iz Policijske uprave Bijeljina ističu da su ove osobe predate inspektorima za strance u Terenskoj kancelariji u Bijeljini.

Lokalni portali u tom gradu su objavili da su pripradnici Policijske uprave Bijeljina brzom reakcijom uspjeli pronaći i privesti migrante koji su se jutros dali u bjeg prilikom sprovođenja u terensku Kancelariju za strance.

Nakon što su se migranti razbježali, usljedila je policijska potjera u kojoj je, prema saznanjima portala InfoBijeljina, učestvovalo više od 30 policajaca.

Izvor: slobodna-bosna.ba

NE PROPUSTITE:  Pijani vozači iz Bijeljine prevozili djecu na izlet u Srbiju, policija ih isključila iz saobraćaja