Ovo je misteriozna supruga selektora Zmajeva: “Došao sam na kafu i ugledao je” (FOTO)

0
247

Robert Prosinečki pred sobom ima još jednu operaciju, medijima je otkrio da će se uskoro odlučiti i gdje će se operisati – u Sarajevu ili Zagrebu. Razloga za dramu nema, nekadašnji fudbalski as tvrdi da je pred njim rutinski zahvat. Druga je to operacija u kratkom vremenskom periodu, zbog problema s tankim crijevom u bolnici je završio i u novembru prošle godine.

Nije ovo prvi put da Prosinečkog muče zdravstveni problemi. Prije deset godina u bolnici je završio tokom porodičnog odmora na Krku. Pozlilo mu je, pao mu je imunitet i zbog želučane bakterije tada je bio hospitaliziran. I tada i sada najveća pomoć i podrška mu je vjerna supruga Vlatka.

Loading..
zagreb, 010104
docek nova godina, globus,robert prosinecki sa suprugom
foto dalibor urukalovic
-desk-

Nije sklon privatnim skandalima

Za razliku od mnogih Ćirinih Vatrenih, Prosinečki privatnim skandalima i razlazima nikada nije privlačio pozornost. S te strane potpuno je smiren i stabilan. Porodica mu je jako važna, a uloga supruga i oca mu je prioritet. Svoju porodicu smatra, kako je rekao svojedobno u intervjuu za bosanskohercegovački magazin Azra, normalnom i običnom porodicom koja nema prevelike zahtjeve.

‘Uspjeli smo u svemu tome’

Tada je progovorio o skladnom braku, ali i ulozi oca. U braku su Vlatka i Robert dobili kćeri Leonardu i Robertu prema kojima nije strog.

‘Svo vrijeme su me odgajali tako da trebam sačuvati dostojanstvo. Nisam nikada imao velike afere u bilo čemu. Brak mi funkcioniše dobro, imam kćerke i ženu, i to mi je najvažnije. Uspjeli smo u svemu tome. Nisam nimalo strog otac i to je jedan vrlo veliki problem. Djeca vole ići linijom manjeg otpora. Supruga je stalno s kćerima, dok sam ja puno na putovanjima. Kada dođem kući dozvoljavam im puno više nego supruga u tom period dok sam odsutan’, rekao je tada Prosinečki.

NE PROPUSTITE:  NIJE NI FOTO MODEL, NI FITNES INSTRUKTORKA, NI MANEKENKA: Nećete verovati čime se ova lepotica bavi! (FOTO)

(Izvor:fokus.ba)