PJEVAČICA SE JAVNO OGLASILA I PRIZNALA: Kaći zabranjen izlazak iz Srbije

0
106

Popularna pjevačica Katarina Grujić doživjela je ozbiljan zdravstveni problem kada joj je ustanovljena infekcija bubrega.

Kaća je nakon izlaska iz bolnice isplanirala da ode na zasluženi odmor i putovanje na kojem će se maksimalno opustiti i povratiti pozitivnu energiju. Međutim, u posljednjem trenutku sve planove morala je hitno da otkaže.

Iako je još početkom godine osjetila da je bubreg boli, te je odmah otišla kod ljekara da provjeri stanje, rečeno joj je da je sve u najboljem redu. Atraktivna crnka sredinom avgusta hospitalizovana je zbog problema koji je otkriven, nije krila da se uplašila, ali je pomno slušala svaki savjet ljekara.

Loading..

-Kada im je Kaća na pregledu rekla da bi htjela da otputuje i odmori se od svega, te da je isplanirala da ode na desetak dana, odmah su joj zabranili. Rekli su joj da još ne smije da putuje te da mora da ostane u zemlji i da narednih mjesec dana nastavi sa terapijama – kaže izvor i dodaje:
-Iako je Kaća gotovo sve isplanirala, nema ni govora o tome da neće poslušati ljekare te je istog momenta odlučila da narednih mjesec dana ostane u Srbiji i da ide na redovne terapije i kontrole. Biće prilike da se odmori, a sada je najbitnije da se ne izlaže stresu.

U najtežim trenucima Katarini pružaju podršku i ljubav svi članovi porodice, ali i emotivni partner koji se ne odvaja od nje. Katarina je odlučila da progovori o svemu, te je potvrdila sve navode.

-Istina je, doktori ne dozvoljavaju da putujem. Još sam u fazi oporavka jer mi se bubreg nije skroz oporavio. Slušam ih i mirujem i neću sebi da dozvolim da padnem u ono stanje u kojem sam bila. Još mjesec dana sam na terapiji, a zaista se baš pazim. Ne izlažem se stresu – kaže Kaća za Espreso.rs.

(Izvor:expresstabloid.ba)