RAZVEDENA MAMA TROJE DECE (43) SE ISPOVEDILA: Sad to radim 3 ili 4 puta dnevno, i to OVAKO!

0
568

– Kao 43-godišnja razvedena majka troje dece, konačno uživam u sek*u, iako za to nemam uvek puno vremena. Pa kad mi je prijateljica postavila izazov da se sek*am dva puta dnevno tokom dana, zainteresovalo me. Jedino vreme kad sam se češće sek*ala bilo je kad sam pokušavala da zatrudnim – a se*s je tada bio samo sredstvo za postizanje cilja”, napisala je za Women’s Health žena koja je htela da ostane anonimna.

“Moj dečko Mario i ja obično se sek*amo tri ili četiri puta dnevno, odlučila sam da mu ne govorim o izazovu, a evo kako je prošlo.

Ponedeljak

Loading..

“Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se pripremamo za posao u isto vreme, pa sam odlučila da ga iznenadim ušavši mu pod tuš da mu pomognem da se nasapunja. Nikada to nismo radili, ali sam oduvek želela da probamo. Bilo je sjajno za sam početak dana.

Kasnije te večeri Mario i ja smo trebali da idemo da gledamo predstavu. Pozorište je bilo mračno, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu da verujem, ali otišli smo u WC i obavili brzinski se*s. Pratila sam Maria, nadajući se i moleći se da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mesta. Srećom po nas, očito niko ne voli da ide u WC usred predstave.”

Utorak

“Probudila sam se sama od sebe i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o sek*u. Pokušala sam da masturb1ram, ali mi je vag1na bila prilično bolna.

Mario je to veče svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je dovelo do seksa u spavaćoj sobi, sa puno lubrikanta. Dvaput.”

Sreda

“Odlučila sam da probudim Maria sa oraln1m sek*om, što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću da odradim drugi se*s. Ali tad sam se setila da bismo i dalje mogli da budemo zajedno preko FaceTimea. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela se*s, ali definitivno sam ga brzo pridobila.

Ipak, kasnije te večeri počela sam da se brinem što mu oduzimam šansu da “bude muško” započinjući se*s sve vreme. Poslednje što sam htela je da mu pružim osećaj da sam ja ta koja uvek inicira jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bila, voli da bude taj koji pokreće stvari.

Četvrtak

“Kad su deca otišla u školu, odlučila sam da iskoristim svoj v1brator. S njim mi ne treba puno vremena, tako da je lako i zabavno. Morala priznati da me više sek*a tera da želim još više sek*a – stvarno sam se radovala ponovnom susretu s Mariom. Pokušaj da se sek*am dva puta dnevno nije bio lak, pogotovo što moj partner nije bio tu.”

Petak

“Mario me iznenadio došavši rano sa puta na moj posao. Rekao je da ga je naša “telefonska konferencija” nagnala da razmišlja o meni i da mora da me vidi. Zaključala sam vrata, a većina ljudi je bila na ručku pa nije postojao veliki rizik da nas neko zatekne. To je bilo bolje od moje uobičajene pauze.

Te sam večeri poslala Mariju poruku sa željom da dođe, a on me je pitao šta se događa. Rekla sam mu sve o sek*ualnom izazovu, a njemu je to bilo smešno. Rekao je da to objašnjava zašto sam ga tako mučila u zadnje vreme.

Došao je i imali smo miran se*s koji za mene nije završio orgzmom, što nije često. Mislim da je orgzam onemogućila kombinacija dece u kući s toliko istrošenosti. To je definitivno bio nedostatak – počela sam da osećam da kvalitet pati.

Subota

“Mislim da je Mario želeo da mi pomogne da dan završim uspešno, pa smo se opet videli preko FaceTimea rano ujutro. Imali smo FaceTime se*s nekoliko puta pre ovog izazova.

Te noći smo pokušali da se sek*amo, ali stvari nisu išle dobro i bilo mi je bolno – po prvi put u pet meseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problem s erekc1jom.

Nedelja

“Budući da sam osetila obavezu da završim izazov, uzela sam v1brator. Bilo je manje zabavno nego inače; se*s je počeo da postaje obaveza umesto nečeg što radim iz zadovoljstva.

Posle tog dana, Mario i ja smo bili sami i gledali smo Netflix. Oboje smo se složili da iako volimo se*s, lepo je imati malo vremena da se opustimo. Ali kad sam ugasila svetla i kad smo se zavukli ispod pokrivača, počeo je da me ljubi po vratu i brzo smo počeli da se svlačimo.

Mislim da mi je se*s dva puta na dan previše. Iako sam imala osećaj da sam neverovatno sek*ualno stvorenje – mislim, sek*ali smo se i u pozorištu! A kad je o sek*u reč, ono što smo Mario i ja otkrili jeste da smo propustili iščekivanje, što je ponekad zabavnije od samog čina.”