SMIJE MU SE CIJELI BALKAN: Zokijeva životna priča luđa je od njegovog pjevanja

0
81

Nedavno se pročulo za veliki “hit” Zokija Šumadinca koji nosi naziv “Autotune”.

Osim što mu se cijeli Balkan smije zbog pomenute pjesme, on na društvenim mrežama objavljuje još smješnije fotografije u donjem rublju ili kućnom ogrtaču.

View this post on Instagram

….. Nedeljno popodne….Opusteno 😉

A post shared by Zoran Šumadinac (@zoran_sumadinac) on

Zoki tvrdi da je nakon ne jedne, ne dvije, nego tri kliničke smrti dobio posebne moći. Prije toga rođen je u Austriji, završio je novinarstvo te se doselio u srpski Gornji Milanovac, gdje i danas živi.

Loading..

“Prvu kliničku smrt doživio sam prije deset godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. Iznenada mi je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dvije godine, opet sam doživio kliničku smrt. Ovoga puta liječnici su javili mojoj obitelji da sam umro. To je za njih bio užasan šok. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće događati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mi je pozlilo i moji su me odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli”, opisao je u svojoj biografiji, prenosi Alo.

View this post on Instagram

……. Jutrooo dobroooo Ko je danas za bombonu 😊

A post shared by Zoran Šumadinac (@zoran_sumadinac) on

“Tada sam doživio i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se događale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svjetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije – obasjala me blještava svjetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac”, nastavio je opisivati.

Ukoliko niste čuli do sada njegov “hit”, poslušajte na videu ispod:

(Izvor:expresstabloid.ba)