Snaga drevnih naroda: Ova eterična ulja privlače sreću i novac, a pospešuju vitalnost!

0
185

Prema Feng Šuiju manifestuju energiju u prostoru u kojem boravimo, pa im se pripisuje lekovitost.

Aromaterapija je drevna umetnost lečenja zdravstvenih tegoba i poboljšanja kvaliteta života eteričnim uljima.

Loading..

Najvažnije je da dom miriše i odiše čistoćom, jer ustajali i neugodni mirisi stvaraju negativnu energiju. Vrlo je važno da se prostor u kojem se živi što češće provetrava.

Izbegavajte veštačke raspršivače, jer imaju mešavine raznih mirisa i hemikalija koji loše utiču na zdravlje. Sa druge strane, prirodni mirisi, naročito biljke su i te kako dobre. Stoga, koristite ulja, sveće, sveže cveće ili voće.

Miris pomorandže osvežava prostoriju i doprinosi strujanju pozitivne energije vašim prostorom. Donosi živahnost, privlači sreću i zadovoljstvo, a povezuje se i s blagostanjem i vitalnošću.

Miris bora privlači novac i zaštitu. Kamfor tera negativnu energiju.

Uz eterična ulja s mirisom limuna ili limete svi ukućani će bolje kontrolisati emocije i biće mentalno stabilni.

Zanosan miris lavande donosi mir. Miris šumskog voća privlači prijateljstvo i ljubav u vaš dom.

Ako ste u potrazi za partnerom i iskrenom ljubavlju mirisi orhideje i ruže su pravi izbor za vas. Slatki mirisi vanile i cimeta sprečavaju razvod i donose bračnu sreću.

Eterična ulja i tačke na telu

Mirisi sami po sebi imaju veliku moć, a u kombinaciji s energijom koja zrači iz sedam tačaka na našem telu, mogu da pomognu u sledećim situacijama.

Ako želite biti privlačniji svom partneru, stavite jednu kap eteričnog ulja ylang-ylang na prst, a zatim je razmažite na šestu tačku (nalazi se tačno između vaših obrva).

Ako želite da ostavite dobar utisak na sastanku, stavite kap eteričnog ulja ruže na ‘srčanu tačku’, koja se nalazi tačno između vaših grudi. Ako ste uznemireni, možete dodati i kap lavande, koja će vas opustiti.

NE PROPUSTITE:  PROPOLIS: Lijek koji ubija sve što smeta organizmu

Ako želite da se pažnja ljudi usmeri na vas, jedna kap ylang-ylang ulja na tački na vrhu temena) može da učini čuda i usmeriti sve poglede u vašem pravcu.

Ako želite da zavedete nekoga, jednu kap jasminovog ulja stavite na šestu tačku, između svojih obrva, prenosi Atma.

Izvor: stil.kurir.rs