SNIMAK NASILJA NAD DJEVOJČICOM U BARAJEVU VIDJELA JE CIJELA SRBIJA, ALI JE MNOGIMA PROMAKAO OVAJ DJEČAK: Pogledajte bolje šta pokušava sve vreme (VIDEO)

0
131

Snimak iživljavanja nad devojčicom u Barajevu potresao je sve koji su ga pogledali, ali i otvorio bolnu ranu, gorući problem vršnjačkog nasilja u našoj zemlji, i prilično neadekvatno reagovanje na njega.

Ono što je još bolnije je da pored nasilne dece, oni koji ne reaguju i gledaju nasilje takođe na neki način učestvuju u njemu, a da je malo onih koji reaguju da zaštite žrtvu, pokazuje i ovaj, najskoriji primer

Loading..

Naime, dok dve nasilnice udaraju devojčicu, samo jedan dečak pokušava da ih spreči u svom nasilju, dok ostali samo posmatraju, a neki od njih i snimaju nasilni čin.

On je jedini koji pokušava da nasilnice odvoji od žrtve, što se na snimku koji se pojavio na internetu vidi u dva navrata (0:49 i 1:13).

 

 

Iako nije uspeo u tome, bitno je istaći da je tužna činjenica da je on jedini osetio potrebu da spreči ovo bezumlje, ali je, barem u ovom slučaju, tračak nade da ono ljudsko u mlađoj populaciji ipak odoleva surovostima kojima su izloženi.

(izvor:kurir.rs)

NE PROPUSTITE:  RS se zadužuje za novih 300 miliona KM, taj novac će da potroše u...