Spajsica Mel B završila u bolnici

0
209

U automobilu ju je asistentica prevezla u bolnicu, pokušavajući je smiriti i držati za ruku

Melanie Brown zabrinula je svoje bližnje i obožavatelje nakon što je ostala bez vida. Ukućanima se požalila da se ne osjeća dobro te joj je iznenada pozlilo.

Loading..

“Ne vidim ništa, potpuno sam slijepa”, rekla je šokirana nakon što je stigla u londonsku bolnicu s povezom na očima.

Svjedoci koji su se našli u bolnici u to vrijeme za britanske medije su kazali da je pjevačica očito bila u bolovima. Posljednjih 20 godina Mel B ne vidi na lijevo oko, nakon što joj je na neuspjeloj laserskoj operaciji oštećena rožnica. Nije poznato što je sada uzrokovalo gubitak vida na desnom oku, no pretpostavlja se da je povezano s njenim prijašnji lošim stanjem vida. Još se ne zna je li gubitak vida privremen ili je riječ o ozbiljnijem problemu.

“Bila je u šoku i vikala je da ne vidi. U automobilu ju je asistentica prevezla u bolnicu, pokušavajući je smiriti i držati za ruku”, komentirao je izvor za medije.

“Cure iz benda su se zabrinule, kao i njen menadžer”, rekao je izvor blizak Mel, dok je glasnogovornik kasnije nadodao da je situacija pod kontrolom te da će Mel biti dobro.

(Izvor:fokus.ba)

NE PROPUSTITE:  KONOBARICA SANDRA IZ SRBIJE OTVORILA DUŠU: "Gazdi moram da dam, da me ne bi otpustio! Prvo sam bila ŠOKIRANA, a onda..."