STEVANDIĆ RIGA VATRU NA MEKTIĆA: „Ministar u tehničkom mandatu koristi ubistvo Krunića kao novi model sukoba vlasti i…“

0
173

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je sinoć da je formiranje Savjeta ministara Bosne i Hercegovine još neizvjesno, jer ljudi iz “starog saziva koriste svaku priliku da zloupotrijebe sve situacije, pa i tragičan događaj ubistva Slaviše Krunića”.

“Taj događaj je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu (Dragan Mektić) pokušao da iskoristi kao novi model sukoba vlasti i opozicije”, rekao je Stevandić.

On je dodao da su se Mektićevi navodi – da je jučerašnje ubistvo Krunića sa “potpisom vlasti”, pokazali kao neistina i skretanje pažnje jer je policija u roku od 15 sati otkrila ubice.

Loading..

Stevandić je novinarima rekao da ova stranka u Banjaluci na svakom koraku funkcioniše na najbolji način, navodeći kao primjer da je na području grada formirano više od 200 mjesnih odbora.

“Ujedinjena Srpska može biti primjer i vodilja za sve ljude u Republici Srpskoj koji hoće da se bave politikom. Sa puno ponosa i organizovani dočekujemo sve naredne izazove i nadamo se jačanju Srpske, boljoj ekonomskoj politici, te povratku mladih i obezbjeđivanju uslova da mladi ostaju na ovim prostorima”, kazao je Stevandić, a prenosi Srna.