“TRUDNA SAM, A NE ZNAM KO JE OTAC DJETETA. NE PRESTAJEM PLAKATI…”

0
171

Djevojka se javila kolumnistici Dear Deidre jer je ostala trudna. a ne zna ko je otac djetetu. Njenu ispovijest pročitajte u nastavku: Draga Deidre, Prevarila sam dečka s drugim muškarcem. Sada sam trudna, a ne znam ko bi mogao biti otac tom djetetu.

Ja imam 26 godina, a moj dečko 29. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi
parovi, ali sretni smo zajedno. Jednu večer sam izašla u klub s prijateljicama, jedna od njih je slavila 30. rođendan. Tamo sam upoznala predivnog momka i počela sam koketirati s njim.

Loading..

Znala sam da je to pogrešno, ali previše sam popila. Pričali smo i plesali, i odlično se provodili. Šapnuo mi je u uho da li bismo mogli otići na neko mirnije mjesto.

Ispričala sam se prijateljicama i otišla s tim muškarcem u lokalni hotel u kojem je odsjeo. Imali smo fantastičan se* Izmijenili smo telefonske brojeve, ali više se nisam čula s njim. Mislila sam da je tome kraj. Test na trudnoću sam napravila jer nisam dobila menstruaciju i bilo mi je mučno ujutro nekoliko puta.

Test je bio pozitivan pa sam rekla dečku da čekamo bebu. On je bio toliko sretan kada je to čuo. Ne prestaje pričati o tome kako ćemo biti jedna velika, sretna porodica, jako je uzbuđen.

Sada sam trudna šest mjeseci i osjećam se strašno krivom jer nisam sto posto sigurna da je dijete njegovo. Jako ga volim i žao mi je što sam to napravila, što sam ga prevarila. Bojim sa sve mu priznati jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu.

NE PROPUSTITE:  KONOBARICA SANDRA IZ SRBIJE OTVORILA DUŠU: "Gazdi moram da dam, da me ne bi otpustio! Prvo sam bila ŠOKIRANA, a onda..."