UEFA će finansirati postavljanje krova na istočnoj tribini stadiona Grbavica

0
139

U toku su i radovi na postavljanju reflektora i reflektorske rasvjete na više lokacija u BiH, kao i priprema završnih podloga za montažu 15 terena sa vještačkom travom osiguranih iz projekata UEFA-e za razvoj omladinskog nogometa u našoj zemlji

Predstavnici Nogometnog saveza BiH i Fudbalskog kluba Željezničar danas su prostorijama saveza potpisali aneks sporazuma o nastavku radova na poboljšanju infrastrukture na stadionu “Grbavica”.

Loading..

Ovim aneksom definisani su radovi koji treba da se preduzmu u narednom periodu, a prioritet je postavljanje krovne konstrukcije na istočnoj tribini stadiona. Sredstva za natkrivanje ove tribine u potpunosti je osigurao NSBiH kroz UEFA projekte, namijenjene poboljšanju uslova na stadionima.

Aktivnosti koje NSBiH poduzima na poboljšanju infrastrukture na stadionima širom Bosne i Hercegovine se kontinuirano odvijaju, a sve sa ciljem da i naši stadioni budu u skladu sa najvišim UEFA standardima na kojima će svoje utakmice na međunarodnoj sceni igrati ne samo reprezentativne selekcije već i bh. klubovi.

U toku su i radovi na postavljanju reflektora i reflektorske rasvjete na više lokacija u BiH, kao i priprema završnih podloga za montažu 15 terena sa vještačkom travom osiguranih iz projekata UEFA-e za razvoj omladinskog nogometa u našoj zemlji, saopćeno je iz NSBiH.

(Izvor:fokus.ba)

NE PROPUSTITE:  Neymar ostao bez 375.000 eura jer nije došao na pripreme