ULOVILA SAM MAMU KAKO SE PUMPA SA MOJIM DEČKOM: VIDJELA SAM SVE DALJE IM NISAM NIŠTA REKLA SAMO SAM…

0
489

UHVATILA sam svoju mamu i svog dečka zajedno u krevetu. Bili su jedno na drugom, no bila sam toliko u šoku da im ništa nisam rekla”, ukratko je opisala jedna Britanka koja se sa svojom čudnom ljubavnom pričom javila kolumnistici Suna Dear Deidre.

“Mislila sam da imam dobru vezu s dečkom. Bili smo zajedno šest mjeseci, brzo sam se zaljubila i bila zbilja sretna s njim. Meni su 23, a njemu 27 godina.

Loading..

Prije četiri mjeseca primijetila sam promjenu na svojoj mami. Počela je ići u klub za mršavljenje i skinula je dosta kilograma. Počela je nositi kratke suknje i dekoltirane majice. Promijenila je frizuru i počela nositi više šminke. Postala je druga žena.

Zabava za tatin 50. rođendan održala se u lokalnom hotelu. Mojoj je mami 45 godina i izgledala je super te večeri. Došao je i moj dečko i bilo nam je super. Tata je puno popio pa smo ga mama i ja smjestile u gostinjsku sobu jer je rekla da ga ne može slušati kako hrče cijelu noć. Popili smo još nekoliko pića, malo popričali i otišli u krevet. Kad sam se probudila usred noći, shvatila sam da dečko nije pored mene.

Pomislila sam da je otišao u kuhinju po vodu pa sam ga krenula tražiti. Iz mamine sobe čula sam glasove te sam odškrinula vrata. Mama i dečko bili su skupa u krevetu i bilo je očito što rade. Osjetila sam da ću se onesvijestiti i nisam mogla ništa reći. Vratila sam se u krevet. Ostavio je mobitel pokraj kreveta i odlučila sam provjeriti što je sve radio. Iz poruka između njega i moje mame shvatila sam da su se viđali tjednima.

NE PROPUSTITE:  UCJENA TEŠKA 2,5 MILIONA EURA: AKO NE PLATIŠ SVI ĆE DA VIDE OVAJ SNIMAK